Livemusik

5 juni - Blues Selection

Onsdagen den 5 juni blir det världspremiär på Trosa Matstudio! Den legendariske blues-trummisen Stefan ”Stoffe” Sundlöf gör för första gången entré på scen tillsammans med erfarna och svängiga Blues Selection. Bandet spelar blues med influenser av rock och soul. Tyngden ligger på sväng och publikkontakt. Med många år som stomme i Sven Zetterbergs Chicago Express och i Claes Yngströms Big Tex Three är Stoffe idag en av de mest namnkunniga inom svensk blues. Tyngden, drivet och finliret skapar den där särskilda bluesnerven som bara en mästare får till.

Blues Selection består också av Christer Sjödin på gitarr och sång, Gunnar Rydergård på piano, orgel, munspel och sång, Lasse Månsson på bas och Katarina Korp på sång.

Musikbiljetten kostar 120 kr och går att köpa i dörren. 

Spelningen börjar 19.30 där matgäster har garanterat bord. Á la carten öppnar 17.30.

För bokning mejla [email protected] eller ring 0156-12749

Välkommen!

14 juni - Blue house band

A Swingin’, Wigglin’, Rockin’
Rhythm & Blues Experience.

Blue House bilades redan 1996, då under namnet Rhythm & Blues Revue i Trosa. Idag består Blue House av Peter Holthausen sång, Janne Helsing gitarr, Patrik Strömdahl bas och Bengt Andersson på trummor.

De inviger sommarstudion den 14:e juni med en bluesig smäll!

Konserten kickar igång 20:00 och biljetterna som köps i dörren kostar 150 kr.

Matgäster har garanterad sittplats så se till att boka ditt bord idag på [email protected] eller ring 0156-12749. Á la carten öppnar som vanligt17:30.  

Välkommen! 

25:e juni - Peter Asplund och Isabella Lundgren

Missa inte sommarens Jazzkväll!

Jazzartisterna Isabella Lundgren och Peter Asplund är intimt förknippade med den Amerikanska sångboken, jazz, dynamik, drama och klassisk entertainment.

Med föreställningen Something to live for tas publiken med på en resa fylld med allt från andlöst gripande balladtolkningar och eftertänksamma resonemang om livet, till rykande, het och energifyllt sväng och en stor skopa humor.

Här uppbackade av piansten Claes Crona, basisten Hans Andersson och trumslagaren Johan Löfcrantz Ramsay. 

I biljetten ingår en 3-rätters meny som Tom sätter ihop av försommarens bästa råvaror och smaker.

Konserten startar kl 20:00 där biljettpris inklusive meny är 745kr. Biljetter köps hos oss. Det går bra att ringa oss och swisha så lägger vi undan era biljetter.

För garanterad plats vid scen behövs en biljett men lyssnarbiljetter i baren utan garanterad sittplats kostar 250kr och köps i dörren i mån av plats.

23 juli - Peter Asplund och Sharon Dyall

Sharon och Peter gästar traditionsenligt Trosa  Matstudio!

 Möt två av landets mest själfulla artister på toppen av sin karriärer.

Sångerskan och skådespelerskan Sharon Dyall möter trumpetaren och sångaren Peter Asplund. Med gemensamma rötter i Jazz, Soul, Blues och med ballader ur den dirgra Amerikanska sångboken, bjuder de på en själfull akt tillsammans med pianisten Claes Crona, basisten Hans Andersson och trumslagaren Johan Löfcrantz Ramsay.

Entréavgift för kvällen är 250kr och kan betalas på förhand genom att ringa till oss och swisha, eller betala i dörren. 

För garanterad sittplats vid scen se till boka bord på [email protected] eller ring på 0156-12749.

Välkommen!

17 augusti - Svenne Rubins

Ingen sommar utan Svenne Rubins!

Kvällen till ära grillar vi olika kött, korvar, grönsaker och serverar med goda tillbehör på en bricka vid bordet.

Biljettpris inklusive grillbricka kostar 595kr. Biljetten kan du köpa hos oss i dörren eller säkra din plats redan idag på [email protected] eller ring 0156-12749. Det går bra att swisha så lägger vi undan din biljett. 

Välkommen!

23 augusti - Blue House

Bluehouse inte bara öppnar Sommarstudion utan stänger den även i sedvanlig ordning.

Konserten kickar igång 20:00 och biljetterna som köps i dörren kostar 150 kr.

Matgäster har garanterad sittplats så se till att boka ditt bord idag på [email protected] eller ring 0156-12749.

Á la carten öppnar som vanligt 17:30.  

Välkommen! 

31 augusti - Blues Selection

Under augustimånen och sommarens sista skälvande dagar bjuder Blues Selection på sköna toner från både lånat och eget material.  Blues Selection ger oss några rejäla spadtag ur blueshistorien med de influenser som färgat bandet. Det blir en kväll som blandar ömsint och ös, bluesens vemod, glädje och några av bluesens närmaste släktingar. Bandet gräver även gärna i soul- och rock-skatterna och infogar det i den breda repertoaren.

Blues Selection är ett band som förmedlar mycket spelglädje och får publiken att trivas. Det är ett samspelt gäng med många år i bluesens tjänst. Inte minst gäller det Stefan ”Stoffe” Sundlöf på trummor. Med många år som stomme i Sven Zetterbergs Chicago Express och i Claes Yngströms Big Tex Three är han idag en legend i bluessammanhang. Blues Selection har Christer Sjödin på gitarr och sång, Lasse Månsson på bas, Gunnar Rydergård på piano, munspel, sång och Katarina Korp på sång.
 
Musikbiljetten kostar 120 kr och går att köpa i dörren. 
Spelningen börjar 19.30 där matgäster har garanterat bord. Á la carten öppnar 17.30.

För bokning mejla [email protected] eller ring 0156-12749

Välkommen!