Helgmeny

Helgstudion, fredagar 17:30-21, lördagar 12-16 & 17-21

Menyn på lördagar varierar men oxburgare, fish’n chips och några rätter till finns med för det mesta. Oftast läggs kommande Lördagsmeny upp på torsdagen innan.

Menyn
 

Förrätter

Chevre chaud 115kr, 
fikon, valnötter, honungsvinäger 

Råbiff 155kr, 
dijoncreme, friterad kapris, ilverlök, knaprig surdeg, krasse

Löjrom & Blinie 175kr,
 
gräddfil, hackad rödlök, citron, dill

Svamptoast 145kr, tryffelfärskost, brioche, ängsyra

Varmrätter

Bouillabaisse 275k,
 fisk och skaldjur, aioli, krutonger

Oxkind bourgigionne 230kr, 
sidfläsk, svamp, gulbetor, potatispuré 

Fish’n chips 195kr,
 
torskslag, curryremoulade, fänkål, citron, pommes frites

Ankbröst ”orange” 260kr
puylinser, sidfläsk, savoykål tryffelpotatispuré 

Cheeseburgare ”TSM” 180kr, 
högrev, oxbringa, cheddarost, syrad rödlök, gemsallat, pommes frites

Sotad torskrygg 325kr 
blomkål x 2, brynt hasselnötssmör, friterad persilja, gruyere 

Råbiff 225kr
dijoncreme, friterad kapris, silverlök, knaprig surdeg, krasse, pommes frites

Grillad flanksteak 235kr 
harricots vert, persiljesmör, pommes frites

Desserter

Citrontarte 125kr,
hallon, mascarpone 

Crème Brûlée 95kr

Choklad 110kr,
 
glass, brownie, smulor

Fler rätter kan komma på griffeltavlan

Välkomna!