Matstudion julslinga

JULMIDDAG

min 2p
Som vanligt serverar vi en julmiddag
på matstudion. Vi har öppet fredagar och
lördagar från 25/11
fram till 17/12 med julmiddagen samt några
fler rätter på menyn.
Övriga tider öppnar vi för julmiddag för
sällskap om minst 12p

Förrätten är några utvalda favoriter som serveras som en bordsbuffe. Varmrätt och dessert kommer på tallrik och om så önskas tillval av ost däremellan.

FÖRRÄTT
Brantevikssill, Krassesill, Oxsvans & Ankleverpaté med hasselnötter och fikon, Varmrökt laxmoussé, laxrom, pepparrot, gräslök,
Kokt skinka med senapsemulsion
Sillpotatis, hembakat knäcke, maltbröd,
cheddarost

VARMRÄTT
Parmesangratinerad Kalvrostbiff
portvinsstekta smålökar, kalvsky med trattkantareller, selleriremoulade, potatis & tryffelkroketter

DESSERT
Choklad ”Gateau”
syltad kumqauts, vispad kokosgrädde

TILLVAL OST
Fourme d’Ambert, gruyere, vispad tryffelbrie, fröknäcke, valnötter, blekselleri & krispiga skott

Meny: 645kr
Tillval ost: 165kr

JULKASSE 2p

Julkassen är anpassad för 2 personer.
Förbeställs innan 20/12
för upphämtning 23/12.
Brantevikssill 0,2
Krassesill 0,2
Senapssill 0,2
Matjessillcheesecake
Oxsvans & Ankleverpaté med
hasselnötter och fikon
Varmrökt laxmoussé, laxrom,
pepparrot, gräslök
Dillgravad lax 100g, senapsmajonnäs
Julskinka 200g
Janssons frestelse 400g
Köttbullar 12st

695kr kassen

NYÅRSKASSE 2p

Nyårskassen – supergott, smidigt och bekvämt!
Säkrast att beställa senast 27/12!

Hämtas färdigt kl 11-14 på nyårsafton 31/12

Västerbottenost ”Royal”
kavring, kallrökt lax, pepparrotsremoulade,
gräslök och picklad purjolök

Filét Mignon ”Black & White”
oxfilé, kalvfilé, tryffelsås, béarnaisesås, haricot verts
med vitlök och bacon, råstekt potatisterrin

Mörk Chokladmousse
brownie, kolasås, rostade hasselnötter

645kr pp