
FESTMAT TILL FÖRDRINKEN
Snittar 65kr/st
löjrom, knäcke,
skaldjurscocktail, ceviche
råbiff, friterad kapris, krasse
Snacks
rostade nötter och chips 35kr
halkidikioliver 35kr
Meny studio 385kr
trattkantarellsoppa, sherry, gruyere, gräslök
pepparstekt kycklingbröst, vintergrönt, dragonveloute
pannacotta, smak efter säsong
Meny modern 520kr
råbiff, friterad kapris, dijoncrème, krasse
sotad torskrygg, mandelpotatis, gruyere, brynt mandelsmör,
choklad
Meny klassisk 655kr
löjrom, gräddfil, rödlök, toast
tryffel & parmesangratinerad gödkalventrecôte,
jordärtskockor, Karl -Johan svamp, persilja
citrontarte, hallon, mascarpone
Alla priser är per person.
Hela sällskapet väljer samma meny.
Avvikelser enligt överenskommelse.
Vid avbeställning senare än 5 arbetsdagar innan debiteras beställt antal.
BASBUFFÉ
Basbuffé 155kr per person
Generös brödkorg med surdegsbaugette, maltlimpa och knäcke med smör, färskost och ost. Blandad grönsallad, böcklinglåda, charkuteribräda med oliver och hyvlade krispiga grönsaker.
Vår cateringmeny bygger på att du till din basbuffé gör egna tillval för att göra buffén perfekt för just dig. vid varje tillval står det mängd samt vilket pris som adderas.
Tillval kött & fisk:
bbq kyckling, 1 lår, coleslaw, 50 g 24kr
gödkalvrostbiff, 70 g, salsa verde, 25 g 85kr
inkokt lax, 70 g, dillmajonnäs, 25 g 60kr
lammkarré provencale, 70 g, tomatsalsa, 25 g 72kr
majskycklingbröst, 1/2 bröst, caesarsallad, 30 g 55kr
lättrökt röding, 70 g, örtagårdssås, 25 g 58kr
Tillval potatis, pasta & paj:
saltrostad anyapotatis, 100 g 15kr
dillkokt nypotatis, 100g 10kr
västerbotten- & mandelpotatis paj, 8-10 bitar 160kr
pastasallad, parmesan & basilika, 100g 15kr
potatisgratäng, 120g 22kr
Tillval ost & dessert:
ostbräda, 3 sorter, 90g 95kr
pannacotta, säsongens smak, 1st 55kr
marinerade bär efter årstid, 40g dagspris
kladdig chokladtarte,
vispad grädde, 8-10 bitar 175kr
Bokningsvillkor: minst antal för buffé är 15 personer.
Vid avbeställning senare än 5 arbetsdagar innan debiteras beställt antal.